De eneste troværdige stjernetegn, (vi har selv fundet på dem - helt uden at lege stjernetydere -:).

Vandbærerens tegn
20. Januar - 18. Februar

Du har en opfindsom forstand, og er tilbøjelig til at være fremskidtsvenlig. Din realitetssans er dog så virkelighedsfjern at du oftest er så langt fra hverdagen og dine omgivelser, at du ofte fremstår som utroværdig, men det fornemmer du slet ikke da du allerede er "unpluged".
De fleste vandbærere fiser i pinlige situationer uden at rødme.

Klaphattens tegn
21. Maj - 20. Juni

Du er en hurtig og intelligent tænker, folk ka li dig for at du hurtigt kan sammensætte en perfekt bordplan til familifesten. Dine overdrevne forventninger til alle situationer er dog noget af en belastning da din situationsfornemmelse er under nulpunktet og indlevningsevne flot følger trop.
De fleste klaphatte er kendt for at komme ca. 12 timer for sent eller for tidligt.

Cykelmyggens tegn
23. September - 22. Oktober

Du er en meget aktiv type, kunstnerisk og iderig. Dog har din overdrevne trang til fysisk aktivitet sammen med din tidsfornemmelse medført at du sjældent eller aldrig kommer i bad så du lugter oftest som en gylletank på en varm sommerdag.
Cykelmyggens højdepunkt er at skifte dæk på under 1 minut.

Sutskoens tegn
19. Februar - 20. Marts

Du er kreativ ud over alle grænser, især når det gælder undskyldninger for at blive liggende i sengen, hvilket har medført en glasagtig hud og lemmer som (kogt) spaghetti, især efter du fik TV med stemmestyring. Dine chancher for at få et liv svinder ind efter dit fyldte 25. år, men du ka dog blive til mere end sofavælger hvis du tar dig sammen.
De fleste sutsko ka blive gode vagtsoldater, da de er platfodede så fødderne virker som sugekopper - de falder ikke når de falder i søvn.

Sabelslugerens tegn
21. Juni - 22. Juli

Du er enhver svigermors drøm, da du er altædende, hvilket gir sig udslag i en høj spildprocent af bestik og andre mindre køkkenredskaber. Din trang til at putte i mund kan dog ikke undertrykke din mani med at udtale dig, helst om emner du intet kendskab har til.
Du har højst sandsynligt en lang og succesfyldt karriere foran dig - som renovationsarbejder, sammen mange andre sabelsugere, hvis du ellers kan styre din trang til at klæde dig ud som cirkusartist, og kun praktisere dette i fritiden.

Sludrehovedets tegn
23. Oktober - 21. November

Du er ekstrem talentfuld og kan være sikker på succes her i livet, hvis du ellers holder dig til aftenskolernes strikkekurser og bankohallerne over det ganske land. Dine omgivelser finder dig belastende da du optager al den taletid der er i festlige sammenkomster, dine kraftige lunger og motormund, udviklede i bankohallerne gør dig velegnet som forsanger ved fester.
Du kan dog blive en ypperlig EU-parlamentariker, hvis du holder dig til vejrtrækningsøvelser når de andre har ordet.

Naivistens tegn
21. Marts - 19. April

Du er ekstremt kunsnerisk når det kommer til proportionel design af form og figur, men din farvesans gør at du ikke kan kende forskel på Rødovre og Hvidovre, og din stedsans er lige så veludviklet, befinder du dig på en dobbeltrettet cykesti er du helt fortabt og ringer oftest 112. Din trang til altid at fortælle folk at de har en dårlig smag er tolereret af dine omgivelser da du altid har en løsning til deres indretning - løsningerne er bedst når du lader dem selv om farvevalget.
Naivister er tavse og kønne, så de blir tit gode fotomodeller, hvis de kan finde frem.

Provoens tegn
23. Juli - 22. August

Provoer er ypperlige samfundsrevsere og banbrydere, men deres trang til at ændre samfundet skyldes deres irritation over hæmorider og nedgroede negle, der forhindrer dem i selv at ha et indholdelsesrigt liv, så de fokuserer derfor på andres liv, med en negativ attitude. Desuden er de nattevædere, der efterlader deres sovesteder med en liflig aroma af god gammeldags natur fra før træk og slip blev opfundet.
Provoer er gode forsøgspersoner for medicinalindustrien og kan blive blive højtlønnede testpiloter hos Pampers og lignende virksomheder.

Lynkineserens tegn
22. November - 21. December

Du er optimistisk og hurtig på aftrækkeren, kendt for altid at finde det gode i enhver situation, dine hjerneceller og virkeligheden er dog sjældent enige med dig i dine udtalelser, der oftest lader tilhørerne måbende tilbage. Lynkinersernes hjerne bliver tit sammenlignet med en fortidsøgles, alle 3 hjerneceller er en af parametrene. Dit iltre temperament opleves som ganske underholderholdende da du oftest er et par timer foran dig selv, alle elsker dig fordi du er en fuser.
Lynkinesere bliver tit berømte bakkesangerinder eller entertainere.

Frugtplukkerens tegn
20. April - 20. Maj

Du er meget opmærksom på det globale miljø, og hvad der er i maden, hvordan dyr, frugter og grøntsager avles, det er dog mindre effektfuldt da du tror på alt hvad der skrives i deklarationer, blade, aviser og hvad du ser i fjernsynet - det efterlader dig konfus ud over alle grænser så du ofte glemmer hvad det var du var på vej for at hente.
Frugtplukkere blir gode ægtefæller og forsørgere, de får en stor omgangskreds der virkelig holder af dem.

Sofaens tegn
23. August - 22. September

Du er en livsnyder ud over alle grænser, din livsglæde smitter af på dine omgivelser, så du blir ustandseligt inviteret til premierer, receptioner m.m. Din trang til at ligge på sofaen har tendens til at hæmme din fordøjelse, så du vil som 40 årig ende som en oppustet, bevægelseshæmmet, stærkt overvægtig, prustende og stønnende person der ikke kan føre en samtale uden at bøvse hæmningsløst, og dit favoritsamtale er om lavementets lyksaligheder.
Du kan godt få en karriere som topmodel hos Monstermodels.com

Nissehuens tegn
22. December - 19. Januar

Du forstå virkelig at sprede hygge og glæde, alle elsker at besøge dig da du er et naturtalent blandt krammedyr, men din overdrevne trang til cremer og dufte har efterladt din hud som en vandmelon - grøn, stribet og sej, og ved 30 års alderen vil du udvikle skægstubbe som kaktustorne, dine venner og familie elsker dig stadig men krammene blir lidt problematiske.
Du kan altid blive kikseprikker på Mariekiks fabrikken.