Formålet med denne side er at den gerne skulle få dig til trække lidt på smilebåndet, der er ingen grund til at grine hysterisk.
Vi oplever i vores hverdag mange pudsige ting, som f.eks når forstanderen kalder os den gamle og den store, selvom Niels er slet ikke så gammel, og dog, nogen gange brummer han lidt som en gammelsmølf på terrænløb, og Benno er over hele hovedet slet ikke det der ligner stor, så er han ihvertfald krøbet i vask, måske er forstandere periodisk virkelighedsfjerne - ikke usandsynligt overhovedet, nej det er ej.
Sitet er tilegnet vore elskede ynglingselever og kollegaer, som er dem der har været her, dem der er her og dem der kommer, det er så let så at lærerne ka fatte det uden hjælp.
Vi har tilstræbt mig på ikke at ha sexistisk og racistisk indhold på nogen af siderne, minoriteter er ikke objekter for humor, hvem ser måske noget humoristisk i en blond socialdemokrat med laksko og Guccitaske?

Denne side er konstrueret i ren HTML og CSS i eksternt doc og lokalt i elementerne, optimeret til Internet Explorer 5+(gammel vane) skærmopløsning 1152 x 864 og højeste farveopløsning (32 bits), med en skærmopdatering på 100MhZ, er der nogen der fatter noget noget af det så vil det være fint hvis du ku fortælle mig det, jeg skriver det bare af gammel vane, og for at se ud som jeg ved hvad jeg gør.